Lac de Devesset

Het meer van Devesset ligt op het plateau van de Haut-Vivarais en biedt recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Het hele jaar door kan iedereen voor ontspanning en recreatie terecht in deze natuurlijke omgeving. Het meer van Devesset ligt op 6 km van Saint-Agrève en op 8 km van le Chambon-sur-Lignon. Het is omgeven door dennenbossen en heeft een waterplas met een oppervlakte van 51 hectare.

3

spelen op het water

 

 

 

 

Voor de prijs van 4 euro per auto kan iedereen hier als het mooi weer is in het water (zwemmen onder toezicht van 13.30 tot 18.30 uur), op het water (waterfietsen, zwaardboten, catamarans) of in de schaduw van de bomen (jeu de boules, wandelingen rond het meer, minigolf, tennis, koetsritten, etc…) genieten van de natuur.

Ook visser komen aan hun trekken: bij de receptie van de camping zijn viskaarten verkrijgbaar voor het meer van Devesset.

1

verschillende watersporten

 

 

 

 

U kunt ook in de schuur van Pioulhouse terecht: dit gebouw heeft een prachtige houten balkenstructuur en biedt een bar (van mei t/m oktober snacks verkrijgbaar), videospelletjes, een open haard, etc… Buiten het
seizoen is deze zaal beschikbaar voor zakelijke of familiebijeenkomsten.

 

2

het gezellige terras

 

 

 

 

De recreatiebasis van het meer van Devesset is een trekpleister van het plateau en is een van de belangrijkste plaatselijke investeringsprojecten.